Të dashur klient

Ashtu siq po ju përkrahim me support të vazhdushëm duam t’ju informojmë së në rrjedha të supportit do të jetë edhe faqja jonë në facebook ku aty mund t’na kontaktoni përmes mesazhit privat , dhe ne mbrenda disa çasteve do të jemi pranë kërkesës tuaj.

Kliko këtu për të vazhduar në faqen tonë

Stafi teknikThursday, September 11, 2014

« Back