Zona e Klientit

Na Kontaktoni

  • Kosovë+386 49 200 018
  • Zvicër+41 79 122 69 71

Mbylle Tabelen

Kyqu / Kontakto

Shporta

Hapi 2
Opsionet e Domainit
Hapi 3
Konfiguro

Kategoritë:

Zgjidhni Valutat:
Hosting i Pakufizuar - PA FUND - GB HDD
PA FUND - GB Bandwidth
Domain Falas .com/.net/org
PA FUND - E-maila
1000 - MySQL Databaza
PA FUND - FTP Llogari
cPanel Paneli i Kontrollit

Regjistrimi i Domaineve Falas në kushte e zgjedhura të pagesës

Secure Transaction Kjo porosi është duke u bërë në një mjedis të sigurt dhe për të ndihmuar në mbrojtjen kundër mashtrimit IP adresa juaj aktuale (54.80.180.248) është regjistruar.

Powered by WHMCompleteSolution

Gjuha: