Regjistro Domain

Gjeni emrin e ri të domain-it. Shenoni emrin ose fjalet tuaja më poshtë për të kontrolluar disponueshmërinë.


Shfletoni zgjerimet sipas kategorisë

Domain
Çmimi
Transferimi
Rinovimi
.com
€10.50 EUR
1 Year
€10.50 EUR
1 Year
€10.50 EUR
1 Year
.net
€12.50 EUR
1 Year
€14.50 EUR
1 Year
€14.50 EUR
1 Year
.info
€10.50 EUR
1 Year
€10.50 EUR
1 Year
€10.50 EUR
1 Year
.org
€13.50 EUR
1 Year
€13.50 EUR
1 Year
€13.50 EUR
1 Year
.us
€6.99 EUR
1 Year
€7.99 EUR
1 Year
€7.99 EUR
1 Year
.biz
€11.50 EUR
1 Year
€15.00 EUR
1 Year
€15.00 EUR
1 Year
.tv
€30.00 EUR
1 Year
€30.00 EUR
1 Year
€30.00 EUR
1 Year
.me
€9.99 EUR
1 Year
€14.99 EUR
1 Year
€14.99 EUR
1 Year
.ch
€15.00 EUR
1 Year
N/A
N/A
.al
€15.00 EUR
1 Year
€15.00 EUR
1 Year
€15.00 EUR
1 Year
.co
€15.00 EUR
1 Year
€30.00 EUR
1 Year
€30.00 EUR
1 Year
.de
€9.99 EUR
1 Year
€9.99 EUR
1 Year
€9.99 EUR
1 Year
.at
€15.00 EUR
1 Year
€15.00 EUR
1 Year
€15.00 EUR
1 Year

Please choose a category from above.

Shto Web Hosting

Zgjidhni nga një sërë paketash web hosting

Ne kemi paketa të dizajnuara për të përshtatur çdo buxhet

Eksploro paketat tani

Transfero domain tek ne

Transfero tani që ti shtosh domain-it tënd dhe një vit!*

Transfero një domain

* Përjashto disa TLD të caktuara dhe fusha të rinovuara kohët e fundit